JoyCarpet este un covor interactiv pentru bebeluşi

JoyCarpet este un covor interactiv pentru bebeluşi

Pentru că gadgeturile nu sunt dedicate doar adulţilor, o companie a creat JoyCarpet, un produs interactiv destinat bebeluşilor.

joycarpet

Tehnologia are avantajele ei, iar dependenţa de gadgeturi, de către foarte mulţi dintre noi, nici măcar nu este considerată un viciu. Acum, mai rămâne o întrebare. Care este cea mai mică vârstă de la care i?

O companie mai puţin cunoscută consideră că şi bebeluşii au nevoie de aparatură interactivă specifică vârstei, chiar şi dacă aceasta vine sub forma unui covor inteligent. Intitulat JoyCarpet, produsul din imagine, deşi se află la stadiu de concept, a obţinut deja un premiu destul de important dintre o mulţime de participanţi. Este vorba de Lexus Design Award.

Acest covor este gândit pentru a stimula dezvoltarea fizică şi intelectuală a copilului. Este alimentat cu acumulatori, integrează difuzoare şi LED-uri ce se aprind în culorile roşu, albastru şi verde. Pe lângă faptul că reacţionează la cu diverse bucăţi muzicale, creaţia din imagine poate funcţiona şi ca o distragere pentru copilaşi. Mai bine zis, poate oferi câteva clipe de pace şi linişte părinţilor.

Mai multe prototipuri de JoyCarpet vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an, motiv pentru care abia în 2015 ne vom putea pune problema să-l achiziţionăm într-o formă finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: