O tânără a murit după ce a scăpat în cadă iPhone-ul pus la încărcat

O tânără a murit după ce a scăpat în cadă iPhone-ul pus la încărcat

Deşi nu este nici pe departe primul , este surprinzător că cineva şi-ar încărca telefonul lângă cadă în timp ce face baie.

În ultimii ani, s-au înregistrat provocate de iPhone-uri şi Galaxy S-uri. În majoritatea cazurilor, acestea au explodat sau au luat foc când erau puse la încărcat folosind încărcătoare ce nu erau originale. Cazul descris mai jos nu este o excepţie de la regulă.

O tânără în vârstă de 24 de ani, cu numele Evgenia Sviridenko, a murit în urmă cu câteva zile în timp ce făcea baie. Decesul a avut loc prin electrocutare. Aparent, rusoaica şi-a pus telefonul la încărcat lângă cadă, iar în timp ce-şi verifica profilul de VKontakte, echivalentul rusesc pentru Facebook, acesta i-a scăpat din mână. Câteva minute mai târziu, Evgenia a fost găsită în stare de şoc de colega ei de apartament. Yaroslav Dubinina, colega ei de 23 de ani a afirmat că atunci când a intrat în baie, telefonul era în pe fundul apei, conectat în continuare la un încărcător aflat în priză.

Primele investigaţii au confirmat că decesul a fost provocat de curentul din încărcător. Din păcate, este imposibil ca respectivul produs să fi fost unul creat de Apple. În mod intenţionat, pentru a preveni astfel de situaţii, încărcătoarele companiei americane au un voltaj foarte mic ce nu ar putea prova victime. În plus, în contact cu apa, acestea devin nefuncţionale. Ca urmare, puteţi privi această ştire ca un alt îndemn spre a folosi accesorii originale.

În mod evident, un astfel de eveniment este mai mult decât regretabil, dar dacă aţi ajuns să staţi cu telefonul şi în cadă pentru a vă verifica profilul pe reţea socială, cu siguranţă, cea mai gravă problemă a voastră nu este un încărcător neoriginal.

Citește și: