13 feb. 2015 | 08:15

NVIDIA promite o lansare mare la începutul lunii martie

ACTUALITATE
NVIDIA promite o lansare mare la începutul lunii martie

Dintr-o invitaţie la o conferinţă ce va avea loc pe trei martie, putem trage concluzia că cei de la NVIDIA lucrează intens la o lansare destul de importantă.

În ultimii ani, cei de la NVIDIA şi-au depăşit condiţia de companie care se ocupă exclusiv cu producerea de GPU-uri sau cipuri grafice. Au intrat serios şi pe piaţa de hardware,  prin lansare unei console portabile de gaming cu Android şi a unei tablete care a atras un public amator de performanţă brută.

Fiind vorba de începutul unui nou an, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că NVIDIA are deja plănuite câteva conferinţe de presă pentru anunţarea de noi produse şi tehnologii. O primă astfel de conferinţă va avea loc pe 3 martie 2015 în San Francisco. Având în vedere că nu se va desfăşura la Barcelona, într-o perioadă în care MWC-ul va fi în toi, ar trebui să ne dea de gândit. Nu de alta, dar s-ar putea să nu fie vorba de un eveniment ce vizează zona de smartphone-uri şi tablete.

Deşi au existat câteva zvonuri legate de lansarea generaţiei a doua de în jurul noului chipset Tegra X1, dacă ar fi să privim printre rânduri, este la fel de probabil ca NVIDIA să anunţe un notebook. În imaginea de mai sus, dacă priviţi atent, nu este exclus ca în colţul din dreapta sus să fie reprodus un laptop cu capacul întredeschis În plus, nici afirmaţia de pe invitaţie nu face referire la un produs previzibil. ,,După o perioadă de dezvoltare mai mare de 5 ani, ce vreau să împărtăşesc cu voi va redefini viitorul gaming-ului.

Ca de fiecare dată într-o astfel de situaţie, nu ne împiedică nimeni să visăm. Poate fi vorba de un nou hibrid tabletă şi laptop sau de un GPU revoluţionar. Rămâne să aşteptăm câteva săptămâni pentru a ne lămuri.

NVIDIA MWC Eveniment lansare

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele