Noul trailer Star Wars include câteva cadre extrem de interesante

Noul trailer Star Wars include câteva cadre extrem de interesante

Ramura din Japonia a celor de la Walt Disney Studios a publicat de curând un trailer extrem de interesant pentru Star Wars: The Force Awakens.

J.J. Abrams anunțase că nu vom mai avea parte de noi trailere pentru Star Wars, însă ramura din Japonia a celor de la Walt Disney a publicat un nou trailer pe pagina de YouTube. Contrar așteptărilor, acesta are numeroase cadre pe care nu le-am mai văzut în trecut, inclusiv unele în care apare și Leia. La început, putem auzi în fundal vocea lui Rey, care menționează că știe totul despre așteptare, datorită faptului că și-a așteptat familia foarte mult timp.

Imediat după aceea, ea și Finn observă în depărtare numeroase nave de tip TIE Fighter care se apropiau. Trupele imperiale erau conduse Kylo Ren, care poate fi văzut spre finalul trailer-ului în timp ce o amenință pe Rey cu sabia laser. De departe cele mai interesante două apariții sunt ale prințesei Leia și a lui C-3PO, care pot fi văzuți împreună de două ori.

Nu lipsesc nici Han Solo și Chewbacca, acesta din urmă declanșând o mină care pare a arunca în aer cockpit-ul unei nave. În rest, mai putem vedea X-Wing-uri care se luptă cu TIE Fighter-e și alte câteva scene mai vechi. Star Wars: The Force Awakens va apărea în cinematografe pe 18 decembrie.

Citește și: