Cel mai nou trailer Star Wars îți amintește de ce iubești seria [VIDEO]

Mai sunt câteva luni până la lansarea oficială a noului Star Wars: The Force Awakens și deja avem parte de al treilea trailer pentru noul film.

Star Wars The Force Awakens este primul film din populara serie scris și regizat de J.J. Abrams, aceeași persoană care s-a aflat în spatele noilor filme Star Trek ajunse în cinematografe în ultimii ani. De asemenea, este primul fără implicarea directă a lui George Lucas, creatorul primelor șase filme.

Trecând însă peste detaliile de context, este destul de impresionantă eficiența celor de la Disney de a ascunde majoritatea detaliilor referitoare la intriga din noul film. Din fericire, noul trailer ne mai răspunde la câteva întrebări legate de ce se întâmplă cu întrăgitele personaje, vechi și noi, în The Force Awakens.

Clipul pe care îl puteți vedea în întregime mai sus a fost difuzat pentru prima oară în pauza dintre reprize de la Monday Night Footbal, primul meci din noul sezon de fotbal american. În doare două minute și jumătate de acțiune, aveți toate motivele să fiți uimiți și să deveniți și mai nerăbdători până la premiera internațională de pe 18 decembrie. Apropo, au început deja să se facă rezervări pentru premieră, așa ca dacă ar fi bine să vă grăbiți dacă vreți să fiți primii care au văzut începutul epic al unei noi trilogii din saga Star Wars.

Alexandru Puiu
08:23 20.10.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video