Noul trailer pentru filmul „Steve Jobs” a fost lansat oficial [VIDEO]

Noul film despre Steve Jobs are, după foarte mult timp de așteptare, un trailer, Michael Fassbender jucând rolul directorului Apple.

Primul film despre Steve Jobs nu a fost un succes foarte mare. Felul în care Ashton Kutcher l-a jucat pe omul din spatele succesului Apple nu a fost apreciat de public, iar despre peliculă, în general, s-a spus că nu prezintă întâmplările așa cum au avut ele loc. Sony Pictures Entertainment urma să producă un nou film, bazat pe biografia lui Walter Isaacson și cu un scenariu marca Aaron Sorkin. Sony a pierdut, însă, drepturile, iar filmul a ajuns acum în curtea celor de la Universal.

Steve Jobs îi va avea pe Michael Fassbender și Seth Rogen jucând rolulrile principale: Jobs și, respectiv, Steve Wozniak. Primul trailer deja a fost lansat și îl putem vedea pe Fassbender în câteva cadre foarte interesante. În film vor mai juca, printre alții, și Kate Winslet și Jeff Daniels.

În caz că nu știați, regizorul filmului este Danny Boyle, cel care a produs în trecut filme extrem de reușite precum Trainspotting, 28 Days Later și Slumdog Millionaire. Steve Jobs va debuta pe marile ecrane în toamnă, în data de 9 octombrie. Între timp, puteți viziona trailerul complet mai jos.

Bogdan Cristea
13:09 18.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video