Nu vei mai ști cu cine să ții după noul trailer de la Batman v Superman [VIDEO]

Nu vei mai ști cu cine să ții după noul trailer de la Batman v Superman [VIDEO]

Batman v Superman: Dawn of Justice este, pentru amatorii de benzi desenate și de producții cu supereroi, cel mai așteptat film din 2016. Cei de la Warner Brothers tocmai au lansat un nou trailer pentru el.

Batman v Superman: Dawn of Justice îi are în rolurile principale pe Ben Affleck (Batman) și Heny Cavill (Superman). Filmul este regizat de Zack Snyder (300) și este o continuare a filmului Man of Steel din 2013.

Din trailer nu aflăm exact care este personajul negativ în lupta dintre cei doi supereroi, dar măcar știm cu siguranță unul dintre motivele pentru care Batman are ranchiună pe Omul de Oțel. În lupta dintre Superman și Zod, clădirea Wayne Tower este distrusă și putem presupune că angajații lui Wayne erau înăuntru.

Pe mine m-au indus în eroare imaginile – dacă până acum credeam că Batman vrea să oprească un Superman căruia i s-a urcat puterea la cap, acum e mai puțin clar care dintre cele două personaje e bine-intenționat.

În noul trailer o vedem și pe Gal Gadot în rolul lui Wonder Woman, dar și un Lex Luthor arogant și sarcastic (și cu păr), interpretat de Jesse Eisenberg. În clip mai apare și Martha Kent, mama adoptivă a lui Kal El, dar nu îi vedem pe Aquaman sau Flash, despre care se zvonește că vor face parte din acțiunea din Batman v Superman, ca pregătire pentru Justice League.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: