Noul Shazam este mult mai rapid și surprinzător de deștept

Noul Shazam este mult mai rapid și surprinzător de deștept

Prin cel mai recent update adus aplicației Shazam, veți fi mult mai eficienți la a recunoaște melodiile din baruri sau pe cele pe care le fredonați.

Poate părea surprinzător, dar au trecut deja zece ani de când unii dintre noi folosesc Shazam, iar servciul a devenit din ce în mai bun în ultima perioadă, beneficiind de actualizări importante de funcționalitate. Dacă, prin absurd, acest nume vă este străin, vă veți bucura să aflați că aplicația cu pricina reușește să recunoască, după doar câteva secunde, melodia care se aude în jurul vostru. În plus, vă sunt oferite detalii despre artistul care o interpretează, albumul de pe care face parte și câteva magazine virtuale de pe care o puteți asculta. Printr-un click, puteți chiar să ajungeți la clipul video al cântecului de pe YouTube.

Noua versiune a programului promite să fie și mai rapidă când vine vorba de funcția ei principală, cea de recunoaștere a melodiei. În plus, va putea funcționa în fundal pentru a vă oferi detalii legate de artistul care intrepretează o melodie, alte cântece populare de la același artist și toate albumele sale.

O particularitate care mă încântă enorm și este de asemenea prezentă în această actualizare vine sub forma unui motor de căutare în format text. Direct din pagina principală a programului, acesta vă permite să căutați artiști, albume, melodii cu scopul de a le putea asculta sau descărca legal. Dacă aveți niște versuri în cap de câteva zile și nu aveți nici cea mai vagă idee de unde, este suficient să le tastați în fereastra de căutare din Shazam și lucrurile vor funcționa ca unse.

Noul update este disponibil global pentru iOS și Android, deci nu trebuie să mai așteptați pentru a vă bucura de particularitățile detaliate mai sus.

Citește și: