Noul Samsung Galaxy Note ar putea avea un stylus inteligent, care îți ascultă comenzile

Noul Samsung Galaxy Note ar putea avea un stylus inteligent, care îți ascultă comenzile

Samsung ne-a făcut să ne pese de stylus pentru ecranele capacitive odată cu seria de phablet-uri Note. Acum, vrea să îți ușureze munca de a folosi stylus-ul, având un nou patent pentru acest instrument.

De la primul Samsung Galaxy Note lansat în 2011 și până la ultimul, lansat în toamna anului trecut, sud-coreenii nu au schimbat doar componentele acestei serii de phablet, ci și stylus-ul S Pen. Acesta a devenit mai sensibil și a primit o serie de funcționalități pentru a-ți ușura munca pe un ecran atât de mare. Mai nou, Samsung are un nou patent pentru acest instrument.

Dacă în prezent ai un Galaxy Note și îți faci griji că ai putea pierde foarte ușor acel S Pen, pe viitor, când vei trece la o nouă versiune, trebuie să știi că vei avea și o metodă mai bună de securizare a acestuia. Noul patent al Samsung arată că stylus-ul poate fi deblocat și poate ieși automat din suportul său, folosind o simplă comandă vocală. De asemenea, pe lângă ușurarea folosirii, ești și mai sigur că nu îți poate lua oricine stylus-ul și nici că-ți cade când scoți telefonul din buzunar sau geantă.

Mai mult, controlând stylus-ul cu vocea ta și o comandă aleasă de tine îi va permite telefonului să semneze automat o notiță, un document sau un email, știind deja că ești tu. În plus, ai putea comanda și ce vrei să faci după ce este deblocat, cum ar fi să desenezi sau să procesezi o poză. Astfel, aplicația potrivită va fi lansată odată cu stylus-ul, informează TechnoBuffalo.

Noul stylus pentru Samsung

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: