Galaxy S6 Active e oficial și are o baterie cum nu mai găsești în alt Samsung

Samsung Galaxy S6 e un telefon foarte bun, dar nu-i rezistent la apă sau căzături. Tocmai pentru cei care au nevoie de așa ceva a fost lansat Galaxy S6 Active, un model rezistent, dar și urât.

Samsung Galaxy S6 a fost prezentat pe 1 martie, iar acum, trei luni mai târziu, este introdusă versiunea Active. Ca precedentele, aceasta este rezistentă la apă, praf și cădere de la o înălțime rezonabilă. Doritorii de astfel de telefoane au și două motive pentru care să dorească acest model, în comparație cu „obișnuitul” Galaxy S6.

Încă de pe 12 martie au început să apară zvonuri despre Galaxy S6 Active, iar pe 12 iunie va fi lansat oficial în rețeaua AT&T. În martie, nu aveam nicio poză cu telefonul, doar specificații preliminare. Noul telefon este identic cu Samsung Galaxy S6 în ceea ce privește cele mai importante dotări, scrie TheNextWeb.

Galaxy S6 Active are un ecran QuadHD Super AMOLED Plus de 5,1 inci, o memorie RAM de 3GB și un procesor Exnynos 7420, iar spațiul de stocare este de 32GB și nu are slot pentru card, deși s-a zvonit că va oferi așa ceva.

Cea mai importantă veste este că are un acumulator de 3.500 mAh, care va asigura o autonomie mult mai mare decât ce poate obține un Galaxy S6 cu bateria de 2.600 mAh. Telefonul mai are o cameră de 16 megapixeli care filmează 4K și o cameră de 5MP pentru selfie-uri. Și acest telefonul se încarcă wireless, dar designul nu este la fel de rafinat ca cel de pe Galaxy S6 sau Galaxy S6 edge.

Samsung Galaxy S6 Active in oferta AT&T

Răzvan Băltărețu
13:02 09.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video