17 iun. 2015 | 12:15

Noul proiector de la LG are dimensiunea unui portofel

ACTUALITATE
Noul proiector de la LG are dimensiunea unui portofel

După lansarea LG G4, era destul de improbabil ca LG să creeze un dispozitiv care să impresioneze la fel de mult, în viitorul apropiat.

În ciuda acestui fapt, compania a decis să ne surprindă, dar nu cu un telefon. Se pare că vrea să reinventeze conceptul de proiector, cu care ne-am obișnuit încă de la prezentările din liceu și facultate. Majoritatea sunt mari, incomode și grele.

Cei de la LG au anunțat lansarea Minibeam Nano, cel mai mic și mai ușor proiector de pe piață. Acesta are dimensiunile unui portofel obișnuit, se poate conecta la smartphone și poate proiecta videouri, filme și documente office. Oferă până la două ore de playback la o singură încărcare, notează The Next Web.

lg minibeam

În ciuda dimensiunilor reduse, Minibeam Nano poate proiecta o imagine cu o diagonală de 100 de inci, cu o rezoluție nativă de 854 x 480 de pixeli. De asemenea, cei de la LG spun că lampa LED va dura 30.000 de ore.

Dispozitivul va fi valabil începând cu luna aceasta în America de Nord, Asia, Europa, Africa și America latină, dar prețul nu a fost încă făcut public.