02 iun. 2015 | 08:30

LG G4 este mai rezistent decât prevede regulamentul [VIDEO]

ACTUALITATE
LG G4 este mai rezistent decât prevede regulamentul [VIDEO]

Cei de la LG au fost destul de rezervaţi în a se mândri cu nivelul de anduranţă al dar se pare că telefonul este surprinzător de rezistent.

LG G4 este cel mai nou smartphone al celor de la LG. Este un vârf de gamă scump, atrăgător şi cu specificaţii de top. În contrast însă cu dispozitivele din aceeaşi zonă de preţ ale unor producători precum Sony, sud coreenii au evitat să detalieze . Din fericire, există oameni cu mult timp liber şi bugete generoase care îşi permit să testeze astfel de aspecte.

Un internaut cu numele de Harris Craycraft a publicat zilele trecute pe internet un clip în care a testat rezistenţa la apă a noului LG G4. În condiţiile în care cei de la LG nu au afirmat în nici un context că dispozitivul ar fi submersibil, premisa lui Craycraft era din start o reţetă pentru dezastru. Spre surprinderea realizatorului clipului, după ce a ţinut un G4 sub 10 centimetri de apă pentru două ore, acesta a continuat să funcţioneze. Ca fapt divers, până şi Sony afirmă că propriile aparate din seria Z rezistă doar 30 de minute sub apă, cu toate că e vorba de adâncimea de un metru.

În teorie, putem privi cu o anumită reticenţă clipul de mai jos, având în vedere că nu are decât câteva minute, realizatorul său afirmând că a mărit semnificativ rata de redare a capturii originale. Chiar şi dacă este însă vorba de câteva minute de rezistenţă, concluzia testului e foarte importantă. Practic, aţi câştigat confortul psihologic că, dacă aţi investit atât de mulţi bani într-un telefon, nu trebuie să vă speriaţi că s-a transformat într-un bibelou dacă l-aţi scăpat în apă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele