20 mai 2015 | 06:44

Noul Popcorn Time – “Netflix pentru piraţi” se transformă într-o pagină web

ACTUALITATE
Noul Popcorn Time - “Netflix pentru piraţi” se transformă într-o pagină web

Dacă era prea complicat să instalaţi o aplicaţie pe PC pentru a viziona clipuri piratate, Popcorn Time s-a transformat într-o pagină web accesibilă de oriunde.

Supranumit Netflix pentru piraţi, a făcut valuri la nivel global la aproximativ un an de la lansare. Este incredibil de uşor de folosit, cross-platform, suportă subtitrări în orice limbă, iar colecţia de filme online şi seriale oferită este actualizată în permanenţă. Ar mai fi micul detaliu că întregul conţinut multimedia disponibil pentru streaming este piratat, dar asta e altă poveste.

În orice caz, dacă instalatul aplicaţiei vi se părea prea complicat, de acum există Popcorn Time In Your Browser accesibil la popcorninyourbrowser.net. Această adresă web poate reprezenta noul vostru portal către filme si seriale online piratate. Nu afişează reclame de nici un fel şi în câteva secunde puteţi porni filmul preferat, exact cum aţi face dacă aţi fi abonaţi la Netflix. Singurul minus faţă de aplicaţia dedicată pentru desktop şi mobil este lipsa suportului pentru subtitrări. În rest, sistemul de funcţionare este identic. Conţinutul este descărcat în timp real de pe reţeaua torrent în format MP4 şi decodat în timp real de browser-ul vostru preferat.

În ceea ce priveşte legalitatea acţiunii, din câte se pare, în funcţie de ţara în care vă aflaţi, aceasta este într-o zonă gri. Pentru că, în teorie, nu descărcaţi un film piratat, ci doar vizionaţi unul piratat anterior, situaţia e un pic mai complicată. În orice caz, având în vedere că Popcorn Time este un proiect open source, vor apărea multe alte clone ale serviciului, motiv pentru care, este aproape imposibil .

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele