Noul Nikon Coolpix P900 ar putea fi primul bridge cu zoom 83x

Noul Nikon Coolpix P900 ar putea fi primul bridge cu zoom 83x

Pentru că ne dorim versatilitatea unui DSLR fără investiţia fabuloasă din spate, a fost anunţat Nikon Coolpix P900 cu un amalgam de funcţii avansate şi zoom 83x.

Într-o perioadă în care din ce în ce mai puţini dintre noi investesc în achiziţionarea unui aparat foto dedicat, pentru că realizează fotografii decente cu telefonul, cei mai importanţi jucători din domeniu ies la interval cu de către un smartphone.

P900 face parte din segmentul high end de bridge-uri al companiei japoneze. Dotat cu cele mai noi tehnologii la toate capitolele, P900 reuşeşte să atragă înainte de orice cu un super zoom optic. Este vorba de 83x, echivalentul unui obiectiv cu 24 – 2000 mm. În contextul în care camera are câteva sute de grame, această realizare este remarcabilă şi aveţi mari şanse să nu o mai vedeţi în alt produs.

În altă ordine de idei, Nikon Coolpix P900 este o cameră foto digitală construită în jurul unui senzor CMOS de 16 megapixeli şi al unui procesor capabil de autofocus constant la o viteză de 7 cadre pe secundă realizate la rezoluţie nativă. Pe lângă un display LCD rabatabil în toate sensurile, P900 are NFC, WiFi şi vă marchează locaţia fotografiilor în EXIF datorită unui modul GPS/Glonass/QZSS. Este gata de declanşare în 0,12 secunde şi ar trebui, printre altele, să fie capabilă de a atrage privirile invidioase ale trecătorilor.

Micuţa creaţie de mai sus va fi disponibilă global începând de luna viitoare la un preţ de aproximativ 600 de dolari fără nici un fel de accesorii suplimentare.

Nikon Coolpix P900 spate