Nikon anticipeaza primavara cu noi modele de compacte

Nikon anticipeaza primavara cu noi modele de compacte

Nikon anticipeaza primavara lansand o noua serie de camere foto compacte din gama Coolpix. Pentru partea cu primavara momentan nu sunt de acord, eu vreau sa mai ninga 🙂

Nikon Coolpix

Aparatele prezentate astazi fac parte din diverse categorii cum ar fi cele rezistente la apa si praf, aparate foarte usor de utilizat precum si cele ce dispun de conectivitate extinsa wi-fi pentru a facilita uploadul imaginilor pe retele sociale. Le vom mentiona sumar cu o serie din caracteristici iar apoi va vom lasa sa savurati galeriile de imagini.

Coolpix P520 este un ultra-zoom versatil cu un maxim de 42x si un senzor de 18 MP cu iluminare din spate. Ecranul este mobil, are o diagonala de 3,2 inci si o rezolutie de 921.000 puncte.

Coolpix AW110 detine un senzor de 16 MP, un ecran de 3 inci de tip OLE iar producatorul mentioneaza ca este rezistent la praf, socuri de pana la 2m (ne se specifica daca e vorba de iarba sau ciment) si poate fi scufundat in apa pana la adancimea de 18 m. Wi-Fi-ul incorporta permite trimiterea pozelor pe smartphone sau tableta iar GPS-ul indica locul exact unde au fost facute fotografiile. Ce asteptam de multa vreme la un astfel de aparat sunt o serie de senzori excelenti pentru pasionatii de calatorii, si anume: busola electronica impreuna cu o harta a lumii, altimetru, si hidrometru.

Coolpix S9500 ofera un interval de fotografiere de 25-550 mm, un zoom optic de 22x, si un senzor CMOS de 18 MP. Aici se mentioneaza si filmarea FullHD si de asemenea si o stabilizare electronica VR (Vibration Reduction) tipica aparatelor Nikon.

Coolpix S6500 este practic fratiorul mai mic al lui S9500 si are un zoom de 12x si un senzor de 16 MP. Si acesta filmeaza la rezolutie FullHD.

Coolpix S2700 si S31 ofera performante mai reduse decat cele prezentate mai sus, insa au si un pret mult mai mic. S31 este mezinul familiei, destinat chiar utilizarii fara griji de catre oricare din membrii unei familii.

Coolpix L27 si L28 sunt cele mai accesibile aparate din seria COOLPIX. Sunt foarte usor de utilizat datorita modului automat si ofera senzori de 16MP, respectiv 20MP in cazul lui L28, zoom 5x si filmare HD (720p).

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Nikon Coolpix/”/]