Acesta ar putea fi viitorul telefon HTC: One M10 e unul dintre numele posibile

Acesta ar putea fi viitorul telefon HTC: One M10 e unul dintre numele posibile

HTC a lansat în martie One M9, dar n-a fost deloc bine primit. Acum, ca să mai iasă puțin în evidență, pregătește un nou model. One M10, așa cum îi e speculat numele, are dotări bune.

De la HTC se aștepta un produs foarte bun anul acesta, după semi-eșecul reprezentat de One M8 în 2014. N-a fost cazul. Noul telefon despre care încep să apară informații acum are cele mai bune specificații, dar s-ar putea să-i fie destul de greu să-și găsească un loc în piață.

Despre viitorul telefon HTC se zvonește că va avea un ecran de 6 inci la rezoluție QuadHD, 4GB de memorie RAM și o cameră foto de 20 de megapixeli. Până aici, doar memoria RAM și ecranul mai mari sunt diferențe considerabile. Camera foto frontală ar fi de 5MP, iar bateria va fi de 3.500 mAh. Spre deosebire de Note 5, cu care s-ar bate în aceeași clasă, acumulatorul este mai mare.

Mai mult, viitorul HTC ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 820, cel mai bun al companiei și încă nelansat oficial. Pe lângă această versiune max a acestui HTC, s-ar pregăti și una mai mică cu ecran de 5 inci QHD. Două dintre numele zvonite pentru acest terminal sunt HTC Aero sau O2, scrie TechnoBuffalo. Mai jos vezi cum ar putea arăta.

Viitorul telefon al HTC

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: