Noile telefoane Nexus au o dată oficială de lansare

Noile telefoane Nexus au o dată oficială de lansare

Până la finalul lunii vom afla toate detaliile despre noile telefoane Nexus într-o conferinţă oficială a celor de la Google.

Am început luna septembrie cu noi iPhone-uri şi se pare că o vom încheia cu noi dispozitive din familia Nexus, unele dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri cu Android. După câteva luni de speculaţii pe marginea a două gadgeturi realizate în colaborare cu LG şi Huawei, acestea se pare că vor fi dezvăluite oficial până la finalul acestei luni. Google tocmai a confirmat că a organizat o conferinţă ce se va desfăşura pe 29 septembrie.

Deşi oficialii gigantului din Mountain View au evitat să facă referinţe clare către lansarea de hardware nou în cadrul evenimentului, au folosit totuşi o metaforă foarte drăguţă în acelaşi scop. În acel context vom avea parte de ,,câteva bunătăţi foarte gustoase.” Chiar dacă accesul la eveniment se va desfăşura doar pe bază de invitaţie, merită să aveţi în vedere că acesta se va desfăşura la Left Space Studios în Mission District din San Francisco pe 29 septembrie începând cu ora locală 9 dimineaţă. Intrarea în sală va începe la ora 8 a.m. Sunt mari şanse ca evenimentul să fie vizionabil şi online, pe YouTube începând cu ora României, 19:00. Pentru a nu rata nici un moment, puteţi salva încă de acum adresa YouTube.com/Google.

Pe lângă două dispozitive Nexus, produse de LG şi Huawei, în acelaşi context ne aşteptăm să aflăm toate detaliile despre versiunea finală de Android 6.0 Marshmallow, împreună cu o dată de lansare oficială. În ultima săptămână au început să circule şi detalii despre a doua generaţie de Chromecast, un dispozitiv care ar trebui să ajungă în lumina reflectoarelor la acelaşi eveniment. În teorie, sunt câteva şanse să aflăm şi câteva noutăţi despre un update la Android Wear, dar decât să speculăm, mai bine mai aşteptăm o săptămână şi vom afla sigur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: