Noile poze cu Moto G, cel mai așteptat telefon ”de buget”

Moto G, următorul telefon al companiei achiziționate de Lenovo recent, a apărut de curând într-o nouă s.

Viitorul Moto G va fi urmașul unui dintre cele mai bune telefoane ”de buget” din ultimii ani. Cu toate acestea, acesta nu a fost până acum un secret foarte bine păstrat, apărând în numeroase leak-uri pe internet. Deși până acum am avut de-a face în mare parte cu imagini neoficiale reproduse cu ajutorul calculatorului, cele mai noi poze ne prezintă telefonul real în timp ce este ținut în mână de un editor din cadrul publicație.

Imaginile sunt foarte clare și ne prezintă telefonul din diverse unghiuri, ajutându-ne să ne dăm seama de dimensiunile acestuia. Din punct de vedere al design-ului, Moto G se va asemăna foarte mult cu ultimele modele ale companiei, inclusiv Nexus 6. Din câte se pare, noul terminal va avea un ecran de 5 inci la rezoluție HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 410 și 1GB de memorie RAM. De asemenea, va beneficia de o cameră de 13 megapixeli, cu una frontală de 5 megapixeli, 8GB spațiu de stocare și conectivitate 4G/LTE.

După cum scrie TechnoBuffalo, un alt telefon extrem de așteptat de la Motorola este noul Moto X, însă, pentru moment, nu foarte multe informații sunt disponibile în legătură cu acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: