Noile iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor fi mai groase, iar motivul te va surprinde

Noile iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor fi mai groase, iar motivul te va surprinde
05:57 03.09.2015

Noi imagini postate online de cei de la MacRumors confirmă că viitoarele iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor fi mai groase decât modelele precedente.

Ca de fiecare dată, 2015 nu a reprezentat anul în care să nu fim asaltaţi cu zvonuri legate de noile iPhone-uri ce urmează să fie lansate în doar câteva zile. Cele mai mai multe dintre ele au făcut referinţă la nişte aspecte previzibile, precum o cameră mai performantă sau un procesor mai rapid. Nimeni nu se aştepta însă ca Apple să modifice dimensiunile exterioare ale aparatelor. În contextul în care, începând cu iPhone-ul 3G, fiecare al doilea model a fost identic estetic cu cel anterior, este greu de înţeles de ce iminentele iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor fi mai groase.

iphone 6s grosime

Cu toate acestea, mai multe imagini publicate de cei de la MacRumors, care pretind că ar veni dintr-o sursă sigură, ne fac să credem că cei de la Apple vor să ne streseze un pic după ce am investit sume fabuloase de bani în huse foarte fixe pentru iPhone 6. Cu un pic de ghinion, riscaţi ca husele, tocurile şi carcasele pe care le aveţi deja să nu se potrivească în cazul unui eventual upgrade la iPhone 6S sau 6S Plus. Conform măsurătorilor cu un şubler electronic, diferenţa de grosime între iPhone 6 şi iPhone 6S este de 0,2 milimetri, de la 6,88 la 7,02 milimetri. Fratele său mai mare, iPhone 6S Plus s-a îngrăşat de asmenea 0,2 milimetri, de la 7,1 milimetri în 2014 la 7,3 milimetri în 2015.

apple iphone 6s plus laţime înălţime

 

Partea cea mai tristă este că au umblat şi la înălţime şi lăţime ca să fie siguri că nu mai aveţi nici o şansă să se potrivească husa aceea originală de la Apple din piele naturală în valoare de aproximativ 45 de euro. Dacă iPhone 6 avea 138,1 mm înălţime şi 67 mm lăţime, noul 6S are 138,19 milimetri înălţime şi 67,68 milimetri lăţime.

Dacă ar fi să fim optimişti, aceste modificări estetice au ca scop sporirea semnificativă a rezistenţei la şocuri şi la îndoire a noilor iPhone-uri. Din păcate nu vom şti adevărul până când Tim Cook nu va veni pe scena din San Francisco pe 9 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI