Noi detalii despre Office 2016 desprinse din capturi de ecran

Noi detalii despre Office 2016 desprinse din capturi de ecran

Anul acesta, pregăteşte câteva lansări foarte importante la capitolul software. Printre acestea se numără Windows 10 şi Office 2016.

microsoft office-2016-screenshot powerpoint

După ce Microsoft a trecut printr-o tranziţie foarte importantă la nivelul conducerii anul trecut, foarte mulţi se aşteaptă să vedem câteva schimbări radicale şi în oferta de produse software a companiei.

Windows 10 arată foarte promiţător în primele teste, dar momentan nu se cunosc foarte multe informaţii despre Office 2016, populara suită de aplicaţii de birou ce ar urma să fie lansată oficial la mijlocul acestui an. Aparent, lansarea celor două va fi aproape simultană, deşi noul Microsoft Office va putea fi instalat fără probleme şi de utilizatorii sistemelor de operare mai vechi.

Ca de fiecare dată, până la lansarea efectivă, vom afla numeroase zvonuri, fără a avea la vreun nivel siguranţa că se vor confirma sau infirma oficial.  Din această categorie face parte şi captura de mai sus ce pare desprinsă din noul Microsoft PowerPoint. Aceasta a fost publicată pentru prima oară de cei de la Neowin care se pare că au primit-o de la o sursă anonimă. Surpriza majoră pe care o putem desprinde din această imagine constă în schimbările de funcţionalitate nu foarte evidente. Deşi interfaţa are un aspect mai plat, fără umbre sau reflexii artificiale, butoanele din meniu par aproape identice cu cele pe care le-am văzut în Office 2010 sau 2013. Până şi icoanele celor mai multe funcţii au fost modernizate pentru a se alinia la acest nou trend de design plat.

Oficialii Microsoft nu au făcut încă publice detalii legate de data exactă a lansării pentru Office 2016, dar având în vedere un clip de publicat zilele trecute, nu ar trebui să mai dureze foarte mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: