Nexus 6P detaliat în toată splendoarea sa într-o prezentare oficială

11:50 28.09.2015

În cazul în care eraţi curioşi ce vă rezervă Google pentru 29 septembrie, acest set de slide-uri despre Nexus 6P ar trebui să vă răspundă la întrebări.

Anul acesta, cei de la Google se pare că au făcut o treabă foarte proastă în a păstra secretele legate de noile dispozitive Nexus. Un nou set de slide-uri ajuns online în urmă cu câteva zile confirmă valoarea de adevăr a tuturor seturilor de specificaţii şi speculaţii pe care le-am detaliat în ultimele săptămâni. Rămâne să mai apară online un document similar şi despre Nexus 5X şi Google poate să nu mai vorbească despre telefoane în conferinţa de mâine.

Revenind însă la iminentul Nexus 6P, conform imaginilor postate pe Imgur, acesta va fi primul smartphone din seria Nexus realizat integral din metal. Produs de Huawei, acesta va integra un ecran protejat cu Gorilla Glass 4, cea mai nouă generaţie de sticlă rezistentă la zgârieturi şi, în mod evident, cea mai andurantă. Specificaţiile hardware pe care le-am mai văzut detaliate de numeroase ori în trecut, sunt de asemenea confirmate. Nexus 6P va fi un smartphone construit în jurul un display de 5,7 inci cu o rezoluţie nativă WQHD. Partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 810 de la Qualcomm, iar bateria va fi de 3450 mAh. Pe spatele terminalului va fi un senzor de amprentă, iar pe partea din faţă se vor găsi două difuzoare. Încărcarea şi sincronizarea datelor se va petrece prin intermediul unui port USB Type-C. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0 Marshmallo.

Nexus 6P va fi disponibil în mai multe versiuni de culoare. Acesta din urmă va fi achiziţionabil doar de către clienţii din Japonia. În funcţie de buget, veţi opta pentru modelul de 32, 64 sau 128GB. Dacă mai aveţi vreo dilemă legată de veridicitatea acestor informaţii, aşteptaţi până la conferinţa Google de mâine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI