LG Nexus 5X a ajuns pe Amazon înainte de lansarea oficială

LG Nexus 5X a ajuns pe Amazon înainte de lansarea oficială

Pe lângă recent anunţatele iPhone-uri, foarte mulţi dintre voi îşi vor dori în ultima parte a acestui an un LG Nexus 5X.

Mai sunt doar câteva zile până la conferinţa Google de pe 29 septembrie. Atunci vom afla toate detaliile despre noile smartphone-uri din programul Nexus, versiunea finală de Android 6.0 Marshmallow şi un nou Chromecast.

În mare parte, astfel de evenimente au ajuns să vină cu o doză infimă de mister, având în vedere toate imaginile care ajung online cu săptămâni sau luni înainte de lansare oficială. Exact asta s-a întâmplat şi în cazul noului LG Nexus 5X. Acesta din urmă, nu doar că a fost surprins în toate poziţiile într-o serie de randările ale celor de la Android Police, dar se pare că, pentru o perioadă de timp limitată, a fost postat, împreună cu toate specificaţiile aferente, pe Amazon India.

În mod evident, nu suntem 150% siguri că aceste valori vor fi cele corecte. În schimb, au cele mai mari şanse să coincidă cu dotările hardware ce vor fi detaliate de oficialii Google în cadrul evenimentului de pe 29 septembrie. Noul telefon va fi construit în jurul unui display Full HD cu diagonala de 5,2 inci. Va avea două camere, de 12,3, respectiv 5 megapixeli. Bateria internă va avea o capacitate de 2700 mAh, în contradicţie cu zvonurile iniţiale de 2300 mAh. Pe lângă faptul că se va mândri cu faptul că va fi unul dintre primele smartphone-uri preinstalate cu Android 6.0 Marshmallow, partea sa de procesare va fi combinaţie între un Qualcomm MSM 8992 tactat la 1,8 GHz cu 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB.

Singurul scenariu în care valorile detaliate mai sus sunt false sau doar speculaţii implică faptul că până şi cei de la Amazon s-ar putea să se fi bazat pe zvonuri când le-au scris. Adevărul despre Google Nexus 5X şi Nexus 6P va fi dezvăluit marţi.

Google LG Nexus 5X