Neptune Duo, poate singurul ceas inteligent bun de cumpărat: Este și purtabil, și telefon

Neptune Duo, poate singurul ceas inteligent bun de cumpărat: Este și purtabil, și telefon

Neptune Duo este un gadget purtabil potrivit pentru 2015 și duce ideea Samsung cu Gear S un pic mai departe. Compania care îl produce s-a remarcat în urmă cu un an cu Neptune Pine.

Neptune Duo înseamnă și ceas inteligent, și telefon, dar nu într-un singur dispozitiv. E vorba de Neptune Hub, care îndeplinește rolul unui ceas inteligent, și este Neptune Pocket, care devine telefon. Astfel, la încheietură ai un gadget purtabil, capabil să îndeplinească toate funcţiile de care ai nevoie. În buzunar ori în geantă ai hub care devine ecran extern, dar poate fi și un dispozitiv care preia apeluri și pe care poți reda videoclipuri ori vedea poze.

Ceasul, cunoscut drept Neptune Hub, are un ecran de 2,4 inci, un procesor cu patru nuclee, dispune de conectivitate 4G și îți monitorizează pulsul. Spațiul de stocare este de 64GB, mai mult decât îți oferă mulți producători într-un smartphone obișnuit. Trecând la Neptune Pocket, ecranul este de 5 inci la rezoluție HD, camera foto principală are 8 megapixeli și mai este una frontală de doi megapixeli. Are difuzor, microfon și dispune de alerte prin vibrație.

Energia pentru Pocket vine dintr-un acumulator de 2.800 mAh. Spre comparație, Neptune Hub are un acumulator de 1.000 mAh, dar dacă rămâi fără energie la ceas poți conecta „telefonul“, iar acesta devine acumulator extern.

Sistemul de operare folosit de Neptune Duo este Android 5.0 Lollipop, având astfel acces și la aplicațiile de care ai nevoie. Desigur, cele două dispozitive vor comunica wireless prin WiFi și Bluetooth, cum faci cu o brățară de fitness sau un ceas inteligent cu Android Wear. Spre deosebire de Neptune Pine, de care am pomenit la început, Neptune Duo nu mai ajunge pe Kickstarter.

Pe site-ul companiei producătoare ai proiectul și ai listă deschisă pentru precomandă. Da, Neptune Duo nu este un gadget gata de lansarea pe piață și nici nu va beneficia de așa ceva la scară mare. Deși beneficiezi de diverse reduceri, dacă îl comanzi din timp, prețul de retail pentru Neptune Duo este de aproape 800 de dolari.

Neptune Duo, si ceas inteligent, si teleofn

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: