NEC a creat tastatura virtuală vizibilă doar cu ajutorul realității augmentate

NEC a creat tastatura virtuală vizibilă doar cu ajutorul realității augmentate

Cei de la NEC au mai creat și în trecut proiecte interactive originale, dar acesta s-ar putea să fie cel mai interesant din ultima perioadă.

Un scenariu foarte evident în care se pretează această combinație de câteva gadgeturi nu îți sare în ochi. În același timp însă, sunt convins că vor exista câțiva care și-au dorit de mult timp să aibă pe braț o tastatură virtuală proiectată cu ajutorul unui smartwatch și vizibilă printr-o pereche de ochelarii inteligenți pentru realitate augmentată. 

Produsul ilustrat în imaginea de mai sus poartă numele ARmKeypad și, în funcție de circumstanțe, este destul destul de sigur, având în vedere că vă permite, de exemplu, tastarea unei parole, fără să o vadă nimeni altcineva, chiar și dacă se află lângă voi. Aparent, pentru întreaga experiență, ochelarii sunt cei mai importanți, deoarece nu doar vă permit să vedeți fiecare tastă în fața ochilor, dar tot ei înregistreză și apăsările de taste.

Oficialii NEC au afirmat că experiența oferită este destul de unică, oferind utilizatoriului experiența că ar purta o tastatură pe mână sau alt dispozitiv pentru introdus comenzi pe care l-am văzut în ultimii ani într-un SF. În comparație cu un un smartphone sau purtabil care funcționează exclusiv prin comenzi vocale, ARmKeypad se diferențiază prin prisma faptului că nu necesită un mediu liniștit, fără zgomot, pentru a oferi utilizatorului precizie la introdus comenzi în gadgetul preferat. În plus, vă și scapă de cărat cu voi în deplasări tastaturi sau controllere pe care oricum nu le folosiți în permanență.

În conformitatea cu modul în care funcționează gadgeturile futuriste în 2015, totul despre ARmKeypd este revoluționar, dar trebuie să știiți că va deveni un produs de serie doar în prima parte a lui 2016.