Navigare pe internet, în 3D: Samsung Gear VR primește propriul browser

Navigare pe internet, în 3D: Samsung Gear VR primește propriul browser

Samsung Gear VR, ochelarii pentru realitate virtuală produși de coreeni, beneficiază acum de un browser.

Kitul pentru realitate virtuală Gear VR a fost dezvoltat de coreeni în colaborare cu cei de la Oculus și a fost lansat în mod oficial în urmă cu câteva săptămâni. După cum scriu cei de la Phonearena, dispozitivul funcționează doar cu cele mai bune terminale de la Samsung: Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, Galaxy Note 5 și Note 4. Rezoluțiile mari ale display-urilor de pe acest dispozitive sunt folosite pentru a crea o imagine stereoscopică, pe care ochelarii o preiau și o transformă într-un ”mediu tridimensional”.

Acum, la scurt timp de la lansarea ochelarilor, Samsung deja introduce un nou feature pentru Gear VR sub forma unui browser. Denumit Samsung Internet for Gear VR, acesta acceptă comenzile vocale. pentru o navigare cât mai ușoară pe internet. De asemenea, din screenshot-urile furnizate reiese că browserul va avea și o tastatură, însă nu este clar cum o veți putea controla.

Este posibil ca aceasta să fie folosită în paralele cu funcția ”Gaze”, cu ajutorul căreia persoanele pot deschide un site dacă își concentrează privirea asupra acestuia. Desigur, pentru moment, internetul nu conține o varietate foarte mare de conținut 3D, așa că nu vă veți putea folosi de ochelari decât în anumite cazuri.

Principalele îmbunătățiri pe care noul Gear VR le aduce față de versiunea precedentă au legătură cu gradul de confort pe care dispozitivul îl oferă atunci când este utilizat. Acesta este cu aproximativ 20% mai ușor decât era înainte, iar pentru secțiunea care intră în contact cu pielea utilizatorului include acum o căptușeală fină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: