Will.i.am ar putea readuce pe piata animalele de companie robotice

Will.i.am ar putea readuce pe piata animalele de companie robotice

In speranta ca piata s-a maturizat suficient si oamenii vor sa investeasca, Will.i.am readuce in discutie ca animale de companie.

william smartdog erfectionist

Nu este nici pe departe o idee noua sa creezi un pe care oamenii sa-l foloseasca cu entuziasm si care, in acelasi timp, sa nu fie foarte ieftin. In urma cu cativa ani, cei de la Sony au avut un experiment esuat cu Aibo, gadgetul din imaginea de mai sus, care costa aproximativ 2000 dolari. Din pacate, pretul prohibitiv combinat cu reticenta oamenilor de a inlocui animalele de companie cu un robot nu a fost o combinatie favorabila pentru japonezi.

Will.i.am spera ca lucrurile s-au schimbat in 2013 si ca ideea pe care o are vizavi de acest tip de creatii este suficient de revolutionara incat sa atraga foarte multi cumparatori. In principiu, managerii spera ca respectivul ,,animal de companie” sa fie foarte destept. Printr-o comparatie cu Siri, Will.i.am a afirmat ca pentru ca un astfel de produs sa fie incununat de succes el trebuie sa fie conectat la internet, sa va descarce muzica din cloud, sa fie capabil sa va ofere vremea probabila oriunde il intrebati si, in acelasi timp, sa tina evidenta performantelor sportive a echipei preferate.

Pentru ca nu putea lipsi o poveste draguta care l-a facut pe Will.i.am sa creada ca va reusi, artistul a afirmat ca ideea i-a venit cand se plimba prin magazinul de jucarii Harrods din Londra. De acolo el a cumparat un catelus de plus si un hotspot MiFi. Catelului de plus i-au fost introduse in burta un iPhone si MiFi-ul, devenind subit un SmartDog. Daca lucrurile evolueaza cum trebuie, in aproximativ un an Will.i.am spera sa aiba un prototip un pic mai evoluat al conceptului sau de animal de companie robotic, ramane sa vedem daca se va si materializa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: