02 mart. 2015 | 18:17

MWC 2015 – Cu ceasul LG Watch Urbane îți controlezi mașina. Ce alte noutăți are LG în Spania

ACTUALITATE
MWC 2015 - Cu ceasul LG Watch Urbane îți controlezi mașina. Ce alte noutăți are LG în Spania

LG nu a făcut niciun mare anunț la MWC 2015, dar a adus LG Watch Urbane și o gamă de telefoane mid-range. Partea bună e că n-a fost uitat LG G Flex 2, prezentat la CES 2015.

La MWC 2015, LG G Flex 2 este o vedetă în sine. Cu ecranul de 5,5 inci full HD, acesta oferă un alt fel de experiență de vizualizare. Acesta a debutat la CES 2015, iar până la LG G4 va fi singurul smartphone de interes de la LG.

LG G Flex 2 nu este însă singurul smartphone adus la MWC 2015. LG prezintă în noua gamă de smartphone-uri mid-range. Toate cele patru modele, denumite Magna, Spirit, Leon și Joy, au un design premium, ecran cu tehnologia in-cell touch și funcții UX de la seria G, precum Gesture Shot și Glance View. Cele patru dispozitive vor fi disponibile în două versiuni: LTE și 3G, pentru un echilibru perfect între stil și utilitate.

De asemenea, LG aduce două noi dispozitive purtabile: LG Watch Urbane și versiunea 4G/LTE a acestuia, primul smartwatch din lume care poate oferi capabilități LTE și NFC. Acest dispozitiv unic poate realiza apeluri VoLTE sau poate trimite și primi informații fără a fi conectat la un smartphone. Mai mult, LG Watch Urbane LTE poate funcționa pe post de walkie-talkie cu ajutorul funcției push-to-talk (PPT) care permite conectarea mai multor participanți simultan.

Tehnologia NFC permite LG Watch Urbane LTE să realizeze plăți mobile și să se conecteze la mașinile smart. În acest sens, LG și Audi vor demonstra cum Internetul lucrurilor poate îmbunătăți experiența condusului prin utilizarea LG Watch Urbane. Cu ajutorul tehnologiei NFC, șoferii pot încuia și descuia autoturismele și pot porni motorul de pe ceas. În viitor, ceasul LG va putea calcula distanța până la destinație, va putea oferi indicații către locul unde a fost parcată mașina, precum și activarea din exterior a sistemului de climatizare.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele