MWC 2015 – Cel mai așteptat telefon de la Sony s-ar putea să nu fie lansat în primăvară

MWC 2015 – Cel mai așteptat telefon de la Sony s-ar putea să nu fie lansat în primăvară

Despre Sony Xperia Z4 au mai ajuns online zvonuri în ultima perioadă, dar s-ar putea să nu-l vedem la MWC 2015. Cu două zile înainte de marele festival al tehnologiei mobile, Sony are doar un teaser prin care ne promite un gadget rezistent la apă.

În ultimii doi ani Sony și-a făcut un obicei din a lansa câte două telefoane pe an. Totuși, această rețetă a fost mai mult un eșec decât un succes, iar în 2015 s-ar putea să vedem o nouă schimbare radicală de când japonezii nu mai produc telefoane în parteneriat cu Ericsson.

Deși despre Xperia Z4 au tot circulat zvonuri în ultima perioadă, printr-un mesaj publicat pe Twitter Sony promite doar un gadget rezistent la apă, pe care îl va prezenta pe 2 martie. Înainte de a vedea un nou smartphone, s-ar putea să lanseze Xperia Z4 Tablet, cu ecran mai mare de 8 inci și rezoluție 2K, după cum scrie PocketNow. Mai mult, pe 26 februarie, Sony a publicat tot pe Twitter o poză cu primul Xperia Z, lansat la începutul lui 2013.

De asemenea, fără să fie vorba de o nouă tabletă, Sony ar putea lansa Xperia M4 Aqua, un telefon proiect pentru condiții cu adevărat dificile.  De la IFA 2014, Sony n-a mai lansat vreun high-end, ci doar acest mid-range Xperia E4. Cum veniturile din vârfurile de gamă n-au venit, Sony s-ar putea decide să concureze mai mult pe segmentul mediu cu telefoane în special rezistente la apă. În 2014, atât Xperia Z2, cât și Xperia Z3 erau prea puțin diferite între ele ca să merite costul mai mare al celui din urmă, după cum a prezentat și „Playtech“ în review-ul pentru Z3. Vom afla pe 2 martie 2015 ce are Sony pentru MWC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: