MWC 2015 – Allview lansează X2 Soul Pro, un nou vârf de gamă la preț mic

MWC 2015 – Allview lansează X2 Soul Pro, un nou vârf de gamă la preț mic

Allview lansează la MWC 2015 smartphone-ul X2 Soul Pro. Acest model păstrează caracteristicile de design din seria Soul, dar dotările tehnice sunt mai bune.

Allview X2 Soul Pro are o carcasă unibody, o grosime de 5,5 mm și este construit din metal și sticlă rezistentă la zgârieturi. Este subțire și ușor, iar compania îl comercializează cu interfața sa proprie pusă peste Android 5.0 Lollipop.

Allview X2 Soul Pro are un ecran de 5,2 inci full HD, procesorul este unul cu opt nuclee de la MediaTek, pe arhitectură de 64 biți, iar camera foto principală folosește un senzor Sony de 13 megapixeli, în fața căruia sunt 6 lentile. Trebuie să știi că noul smartphone Allview are un ecran laminat, care aduce unghiuri de vizualizare mai bune și o redare mai bună a imaginilor.

Allview X2 Soul Pro are o memorie RAM de 2GB, suportă două cartele SIM și are conectivitate 4G. Mai are și o baterie de 2.700 mAh, pentru o autonomie estimată de companie la 13 ore de convorbire și 11 zile în standby. Există și modul Super Power Saving de economisire a energiei, care asigură utilizarea telefonul pe o perioadă de peste 100 de ore. Camera pentru selfie-uri are 8 MP.

Produsul este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 1.699 lei. Acesta se găsește pe pagina dedicat de pe site-ul Allview.

Allview X2 Soul PRO