Allview lansează E2 Jump, un telefon ieftin rezistent la apă

Allview lansează E2 Jump, un telefon ieftin rezistent la apă

Allview lansează telefonul E2 JUMP, un model cu standard IPX5 care oferă protecție împotriva apei. Acesta e un dual-SIM cu display IPS de 4,5 inci și sunet stereo prin două difuzoare frontale.

Allview E2 Jump se dorește un telefon pentru tineri, cu un design atrăgător și o construcție relativ solida. Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și este susținut de un procesor quad core cu frecvența de 1,3 GHz și mai are 1GB de memorie RAM, conform comunicatului remis „Playtech“. Spațiul intern de stocare este de 8GB, dar îl poți extinde cu un card microSD de 32GB.

„E2 JUMP este alegerea potrivită pentru tinerii activi, sportivi și aventurieri. Smartphone-ul se remarcă atât prin performanța sa, cât și prin design-ul nonconformist și rezistența la apă”, a declarat Lucian Peticilă, manager general al companiei Visual Fan.

Allview susține că ce recomandă telefonul pentru tineri este rezistența la ploaie și zăpadă. Pentru fotografiere, telefonul are o cameră de 5 megapixeli cu autofocus. Telefonul dispune de funcții precum Gesture Shot, Face Beauty pentru portrete mai bune, HDR pentru o expunere mai bună a fotografiei, Eraser pentru ștergerea elementelor în mișcare, și filmare la rezoluție full HD.

Bateria de 2.000 mAh oferă autonomie de până la 8 ore în convorbire și pănâ la 8 zile în stand-by. Smartphone-ul E2 JUMP este disponibil începând din 13 februarie 2015 pe bază de precomandă (aici) la preţul de 599 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: