Motorola Moto X apare în noi poze neoficiale

Motorola Moto X apare în noi poze neoficiale

După numeroase poze cu Moto G, a venit rândul flagship-ului Motorola Moto X să apară în noi poze.

Cei de la Motorola par a fi complet incapabili să-și ascundă viitoarele telefoane din ochii celor curioși. Moto G, de exemplu, este probabil unul dintre cele mai prost păstrate secrete din ultima perioadă, apărând în numeroase imagini, iar acum avem ocazia de a vedea și viitorul flagship Moto X.

Acestea au apărut atât pe o pagină de Facebook, cât și pe un cont de Twitter. Unul dintre cele mai interesante detalii scoase la iveală este flash-ul prezent pe partea din față, similar celui implementat pe telefoanele HTC.

collage Motorola Moto X

De asemenea, Engadget menționează că telefonul ar putea avea dimensiuni mai mari decât predecesorii săi beneficiind de un ecran de 5,5 inci. Conform unui zvon, însă, Motorola ar putea lansa un al doilea telefon, denumit Moto X Sport, cu un ecran mai mic, de 5,2 inci. Pe lângă cele din Peru, o poză cu viitorul telefon a fost publicată de către site-ul Android Central, iar aceasta ne prezintă Moto X într-o variantă cu spate alb și margini aurii.

Motorola Moto X alb-auriu

Din punct de vedere al specificațiilor, nu se știu foarte multe. Moto X ar putea fi dotat cu un procesor octa-core Qualcomm și 3GB, însă nu există informații în legătură cu bateria și camera foto. Deși sperăm să vedem telefonul lansat oficial peste cinci zile, Motorola ar putea amâna marele eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: