CES 2014: Mophie Space Pack îi dă iPhone-ului autonomie și… memorie

CES 2014: Mophie Space Pack îi dă iPhone-ului autonomie și… memorie

Deşi cei de la au devenit populari datorită bateriilor externe pentru diverse gadgeturi, în 2014 se pare că vor să se reinventeze.

mophie space pack iphone battery

Într-o lume în care cu greu rezistăm tentaţiei de a imortaliza fiecare moment din jurul nostru, iar aplicaţiile au devenit din ce în ce mai mari, chiar şi dacă există iPhone-uri cu o capacitate de stocare de 64 de GB, de multe ori nu e suficient. În cazul aparatelor cu Android, este foarte uşor să achiziţionaţi un card microSD şi aţi rezolvat problema. Pentru că la iDevice-uri este un pic mai complicat şi hard disk-urile externe cu conectivitate WiFi integrată nu sunt foarte ieftine, cei de la Mophie au venit cu soluţia la această problemă prin intermediul Space Pack. Dacă mai avem în vedere şi faptul că iPhone-urile, ca orice alte smartphone-uri recente, au o baterie care nu ţine mai mult de jumătate de zi, creaţia celor de la Mophie chiar că vă face viaţa mai uşoară.

Prezentată la Consumer Electronics Show în Las Vegas, Mophie Space Pack este o carcasă care la prima vedere nu face decât să vă dubleze din dotare.

În realitate, Mophie Space Pack include şi o memorie internă de 16 sau 32 de GB, în funcţie de versiunea pe care o achiziţionaţi. Acel spaţiu poate fi accesat prin intermediul aplicaţiei gratuite Space şi poate fi folosit atât pentru muzică, poze sau filme, cât şi diverse tipuri de documente.

Disponibile deja pentru precomandă, cele două versiuni vor putea fi cumpărate cu 150 de dolari pentru 16 GB şi 180 de dolari pentru 32 de GB. Având în vedere că Apple taxează 100 de dolari pentru diferenţa de la 16 la 32GB de memorie internă, este evident că acest gadget Mophie Space Pack reprezintă o afacere bună.

Citește și: