Monitorul de gaming ASUS MG279Q, disponibil în România

Monitorul de gaming ASUS MG279Q, disponibil în România

ASUS a lansat în România MG279Q, un monitor cu diagonala de 27 inci și rezoluția de 2560 x 1440 pixeli destinat gamingului profesionist.

ASUS MG279Q reprezintă noua generație de monitoare ce beneficiază de un panou cu rezoluția WQHD (2560 x 1440) cu o densitate de 109 PPI (pixeli per inch). MG279Q integrează tehnologie IPS pentru a oferi utilizatorilor imagini superioare, reproducerea totală a gamei RGB și unghiuri largi de vizualizare de 178 grade cu o minimă alterare a imaginilor.

MG279Q prelucrează cu rapiditate efectele vizuale dinamice, grație ratei de reîmprospătare de 144Hz și a timpului de răspuns de 4ms (de la gri la gri). MG279Q beneficiază, de asemenea, de tehnologia AMD FreeSync ce elimină efectele de blur și fragmentare a imaginilor, oferind cadre fluide și un avantaj în cele mai noi titluri.

Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light protejează jucătorii prin reducerea emisiei de lumină albastră cu până la 70% prin cele patru setări ale filtrului, care pot fi accesate ușor cu ajutorul meniului afișat pe ecran. Tehnologia Flicker-Free reduce pâlpâirea ecranului oferind o experiență confortabilă.

MG279Q beneficiază de taste rapide ASUS GamePlus cu reticul și cronometru. Utilizatorii pot selecta patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, în timp ce cronometrul poate fi poziționat oriunde pe marginile ecranului pentru a urmări colectarea resurselor și timpii de construcție. Tehnologia ASUS GameVisual oferă șase moduri predefinite (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS, sRGB ) adecvate diferitelor tipuri de jocuri. Aceste funcții pot fi accesate cu ajutorul tastelor rapide sau prin meniul afișat pe ecran.

MG279Q are conexiuni DisplayPort 1.2 pentru ieșiri WQHD native și efecte vizuale vibrante. Există, de asemenea, o interfață HDMI/ MHL și două porturi USB 3.0 pentru conexiuni convenabile. Sistemul de management al cablurilor, aflat pe spatele monitorului, ajută la ascunderea acestora menținând aerisit spațiul din spatele biroului.

Monitorul ASUS MG279Q poate fi cumpărat de AICI.

asus monitor