Monitorul care-ncarcă telefonul: Samsung lansează modelul SE370 pentru așa sarcină

Monitorul care-ncarcă telefonul: Samsung lansează modelul SE370 pentru așa sarcină

Samsung lansează monitorul SE370 și dacă mod obișnuit o astfel de știre ar fi mai puțin importantă, azi e specială, deoarece monitorul e special. Acesta vine cu hardware necesar încărcării wireless a dispozitivelor.

Monitorul SE370 de la Samsung va fi lansat în două versiuni, cu diagonală de 23,6 și 27 de inci și este compatibil cu toate dispozitivele mobile care utilizează standardul de încărcare wireless Qi, dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC). Qi este una dintre interfețele standard cele mai răspândite la nivel global.

Modelul SE370, conform Samsung, asigură o experiență de vizualizare confortabilă prin panoul Plane-to-Line-Switching (PLS). Acesta le oferă utlizatorilor un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, precum și o calitate superioară a imaginii, claritate și culori puternice la o luminozitate de până la 300 cd/m2. Pe lângă încărcare wireless și calitate bună a imaginii, monitorul ar fi potrivit și pentru gaming. Dacă nu vrei însă să aștepți acest model, ai aici o selecție de modele Samsung deja disponibile.

specificatii tehnice monitor Samsung cu incarcare wireless

Modelul SE370, cu ajutorul tehnologiei AMD Freesync, sincronizează rata de refresh a ecranului cu rata cadrelor generate de placa grafică AMD a utilizatorului, pentru a reduce latența și lag-ul în timpul sesiunilor de jocuri sau al redării video. În plus, timpul de răspuns de 4 milisecunde al monitorului permite urmărirea scenelor de acțiune în cel mai fluid mod, fără efecte de bluring sau ghosting, în timp ce un mod unic optimizat pentru jocurile video poate fi activat prin simpla apăsare a unui buton.

În ceea ce privește consumul de energie, funcția Eco Saving Plus a monitorului reduce luminozitatea ecranului pentru mai multă eficiență energetică. În plus, o setare auto reduce consumul energie cu aproximativ 10%, bazându-se pe luminozitatea părților întunecate ale ecranului în modul auto on-screen display (OSD).