MMORPG-ul Guild Wars 2 a devenit gratuit

MMORPG-ul Guild Wars 2 a devenit gratuit

Amatorii de MMORPG-uri de calitate care nu vor să investească în fiecare lună într-un abonament la WOW, se pot apuca gratuit de Guild Wars 2.

La momentul lansării primului Guild Wars, creatorii săi, cei de la ArenaNet v-au oferit un MMORPG care implica doar investiţia în jocul iniţial. Practic, cumpăraţi jocul din magazin şi vă puteţi juca pe timp nelimitat. Câţiva ani mai târziu, au aplicat aceeaşi reţetă în cazul Guild Wars 2. Printr-un comunicat de presă de acum câteva zile aflăm că cei de la ArenaNet au eliminat din ecuaţie şi achiziţia iniţială, prin adoptarea unui model free-to-play. Cu alte cuvinte, Guild Wars 2 este complet gratuit şi, deşi veţi avea opţiunea să plătiţi bani reali pentru anumite funcţii, le puteţi debloca gratuit prin trudă şi zile pierdute în faţa monitorului.

Pentru că este unul dintre puţinele MMORPG-uri gratuite de calitate, ar fi păcat să nu-l încercaţi mâcar câteva zile, chiar şi dacă nu aveţi foarte multă experienţă cu acest gen de jocuri. Tot ce trebuie să faceţi este să vă creaţi un cont gratuit la această adresă şi să descărcaţi aplicaţia client.

Dacă vă încântă suficient şi vreţi să cheltuiţi nişte bani in-game pentru a ajuta dezvoltatorii, veţi obţine mai multe sloturi pentru stocarea de diverse obiecte în geanta voastră din joc. În plus, veţi putea accesa din start toate zonele de pe hartă, fără să fiţi restricţionaţi de atingerea unui anumit nivel de experienţă. Aparent, vor exista şi anumite restricţii legate de modul în care veţi comunica cu jucătorii care au investit bani, dacă nu vă aflaţi în aceeaşi categorie. Per ansamblu, nu veţi avea parte de restricţii majore, dar există câteva detalii legate de acest subiect, menţionate pe pagina de suport a jocului. pe care ar fi bine să le aveţi în vedere.

Decizia creatorilor Guild Wars 2 de a adopta modelul free-to-play nu este deloc nouă. Alte MMORPG-uri, care în trecut au fost contra cost, acum pot fi jucate gratuit, precum Wildstar sau Star Wars: The Old Republic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: