Guild Wars 2 Primeste update-ul Tower of Nightmares

, 30 Oct, 10:47

Guild Wars 2 a primit al treilea update pentru aceasta luna, in cursul zilei de ieri. Acesta poarta numele de Tower oF Nightmares.

Guild Wars 2

Scopul acestui update Guild Wars 2 este sa extinda continutul Living Story si Halloween din cadrul jocului cu un turn secret construit de catre Krait. Tower of Nightmares introduce noi recompense ca Spray-ul Antitoxina si noi abilitati de vindecare permitand jucatorilor sa se vindece pe ei insusi si pe aliatii lor in caz de au fost otraviti. Obelix Shard este disponibil celor care sunt cei mai buni in jocul Krait.

ArenaNet a anuntat inca un update de continut, tea de Halloween, Blood and Madness. Acesta va fi disponibil in cursul zilei de 11 noiembrie.

„In Tower of Nightmares jucatorii vor intampina noi probleme in lumea schimbatoare a Tyriei, o amenintare legata de cursul povestii anterioare. Lucrand in secret, reptilienii au creat turnul cosmarurilor, o arma nemaintalnita pana acum in Tyria. Jucatorii vor trebui sa se alieze pentru a descoperi secretul ce le permite atacul asupra turnului si pentru a dezvalui indicii legate de noul aliat al lui krait.” mentioneaza producatorii jocului Guild Wars 2.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail