Mini lucrează la ochelarii care îți permit să vezi prin mașină

Mini lucrează la ochelarii care îți permit să vezi prin mașină

Mini vine cu un nou produs, iar de data aceasta nu vorbim de o altă mașină cochetă. Compania are în plan lansarea Mini Augmented Vision, o pereche de ochelari cu realitate augmentată încorporată.

Se pare că odată ce îți pui ochelarii la ochi, primești instant informații preliminare despre drumul pe care îl parcurgi. În plus, poți seta puncte de destinație, display-ul de navigație îți afișează punctul de plecare și cel de sosire, precum și informații legate de limitele de viteză. Dispozitivul îți indică eventuale puncte de interes pe rută, primește notificări, îți oferă o vedere laterală pentru a parca mai ușor.

Totuși, cel mai interesant element este de departe viziunea X-Ray, care face anumite părți ale mașinii transparente, astfel încât să poți vedea obstacolele, pietonii și alte vehicule apropiate de al tău, elemente care, în mod normal, nu ar fi atât de accesibile vederii, notează Engadget.

Hardware-ul nu a fost realizat în totalitate de Mini. Designul ochelarilor a fost făcut de BMW Designworks, iar dotările tehnice aparțin Qualcomm. Deocamdată, nu este cunoscută data exactă a implementării tehnologiei și nici prețul, dar suntem curioși să vedem dacă cei de la Mini ne pot surprinde cu adevărat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: