Microsoft își cere scuze utilizatorilor de tablete Surface

Microsoft își cere scuze utilizatorilor de tablete Surface

În cazul în care sunteți utilizatori de Microsoft Surface și ați avut multe probleme cu tableta, s-ar putea să vă încânte scuzele oficialilor gigantului din Redmond.

Pe hârtie, tabletele celor de la Microsoft întotdeauna au sunat foarte bine. În același timp însă, cei care au pus cu adevărat mâna pe ele, au fost frustrați foarte tare de diverse probleme de software și stabilitate a căror soluție a întârziat foarte mult să apară.

La câteva ore după ce și-au cerut scuze pentru atitudinea agresivă pe care au avut-o vizavi de utilizatorii de OneDrive în urmă cu câteva săptămâni, cei de la Microsoft au încercat să obțină iertarea posesorilor de dispozitive Surface. În principal au fost vizați cei care în ultimele luni au investit o sumă semnificativă de bani pentru a achiziționa un Surface Pro 4 sau Surface Book. În contextul în care ambele gadgeturi au statut de produse premium și un preț pe măsură, unele dintre problemele sesizate online de utilizatori sunt inadmisibile, iar cei de la Microsoft nu au fost foarte eficienți în a le remedia.

Printre multe alte reproșuri legate de performanța aparelor, utilizatorii s-au plâns de stabilitatea Intel Display Driver și de consumul excesiv de baterie când gadgeturile se află standby. Pornind de la această premisă, cuvintele lui Josh_F din echipa Microsoft Surface par cât se poate de autentice. ,,În primul rând, mari mulțumiri tuturor clienților noștri pentru feedbackul vostru deschis și sincer vizavi de Surface Book și Surface Pro 4. Celor care au avut avut o experiență mai puțin decât perfectă, ne cerem scuze pentru orice frustrare le-am cauzat. Vă rugăm să știți că citim toate comentariile voastre și vă auzim tare și clar. Inputul vostru este incredibil de valoros în a ne ajuta să adresăm întrebările vostre prin actualizări și soluții.

Este greu de apreciat dacă un astfel de gest din partea oficialilor companiei americane va spori vânzările de Surface Pro 4 și Surface Book. În orice caz, este o dovadă a faptului că Microsoft pune preț pe feedback-ul din partea comunității și asta e cel mai important.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: