Microsoft sabotează autonomia Surface Pro 4 și Surface Book

Microsoft sabotează autonomia Surface Pro 4 și Surface Book

După o serie de review-uri pozitive, se pare că noile Surface Pro 4 și Surface Book vin la pachet cu o problemă usturătoare cauzată de Microsoft.

Cea mai mare frustrare pe care o poate avea cineva care a investit o sumă fabuloasă într-un sistem ultraportabil în 2015 ține de autonomie scăzută. Cu toate acestea, se pare că cele mai noi și scumpe sisteme marca Microsoft au o problemă cu bateria care ar putea fi cauzată de o funcție inclusă în Windows 10.

Mai mulți internauți s-au plâns online în ultime zile că noile lor Surface Book și Surface Pro 4 au o autonomie mult mai mică în momentul în care petrec o lungă perioadă în sleep sau standby. Deși nu se cunosc toate detaliile fenomenului și cât de răspândit este acesta, se pare că există totuși un vinovat principal sub numle de Windows Hello. Dacă nu ați ținut evidența noilor particularități introduse de Microsoft în Windows 10, merită să aveți în vedere Windows Hello se referă la un sistem de autentificare mai deștept care vă deschide ușa către o varietate mai mare de opțiuni pentru a intra în Windows.

Detaliile de fond sunt însă mai puțin relevante, iar beneficiile Windows Hello sunt trecute cu vederea în momentul în care utilizatorii au mai mult de pierdut, decât de câștigat din utilizarea sa. Până când cei de la Microsoft vor veni cu un comunicat de presă pe marginea acestui subiect și un update de software menit să rezolve problema, cei mai mulți sunt de părere că ar trebui să dezactivați Hello. Pentru a face asta, intrați în Settings la secțiunea Accounts și dați click pe Sign-in Options. Pe respectiva pagină, dezactivați autentificarea prin recunoaștere facială Windows Hello.

Cu speranța că nu va trebui să stați cu aceea funcție dezactivată prea mult timp, mai ales dacă v-a încântat enorm, rămâne să vedem care va fi opinia celor de la Microsoft pe marginea acestui subiect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: