HP ar putea lansa un dispozitiv Lumia cu Snapdragon 820

HP ar putea lansa un dispozitiv Lumia cu Snapdragon 820

Un nou telefon Lumia și-a făcut de curând apariția pe un site-ul GFXBench.

Lumia 950 și 950 XL au fost lansate cu puțin timp în urmă, iar acum, cei de la HP ar putea pregăti un nou dispozitiv de top. De data aceasta, după scriu cei de la GSMArena, este vorba despre un telefon dotat cu Snapdragon 820, cel mai performant procesor produs de Qualcomm. De asemenea, poza publicată indică faptul că ecranul are o diagonală de 5,8 inci și suportă o rezoluție QHD (2.560 x 1.440 de pixeli).

Lumia GFXBench

Trebuie însă menționat faptul că, de multe ori, benchmark-urile nu au afișat adevărata dimensiune a ecranelor. În aceste condiții, nu putem fi siguri că avem de-a face cu un display de 5.8 inci. În ceea ce privește specificațiile, senzorul de pe față pare a avea 12 megapixeli, iar cel de pe spate, 20 de megapixeli. Cu toate acestea, este greu de crezut că telefonul va fi lansat de HP, existând șanse mai mari ca acesta să fie produs, de fapt, de către Microsoft.

Terminalul apărut acum pe GFXBench ar putea fi același despre care am vorbit în urmă cu câteva zile. Înainte ca ultimele telefoane să fie lansate, zvonurile indicau faptul că Microsoft ar lucra la două modele denumite Lumia 750 și 850. Mulți oameni au crezut că gigantul din Redmond a renunțat la cele două telefoane, însă acest lucru ar putea fi contrazis de ultimele zvonuri. Microsoft nu ar fi renunțat decât la Lumia 750, iar Lumia 850 încă ar avea șanse să debuteze în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: