Microsoft a lansat primele sale baterii portabile cu USB. Prin ce se diferenţiază?

Microsoft a lansat primele sale baterii portabile cu USB. Prin ce se diferenţiază?

Într-o piaţă în care există foarte mulţi acumulatori portabili cu port USB pentru gadgeturi, e greu de înţeles de ce Microsoft a lansat câteva astfel de gadgeturi.

Intitulate simplu şi eficient Dual Chargers, acest nu sunt neapărat revoluţionare, dar se ascund într-un pachet compact şi sunt disponibile în trei variante diferite.

În funcţie de buget şi preferinţe, în curând veţi putea cumpăra unul dintre cei 3 acumulatori foarte similari estetic. Primul va avea la interior o baterie de 5200 mAh, al doilea una de 9000 mAh şi al treilea, 12.000 mAh. Pentru portabilitate fără echivoc, cel mai mic dintre cele trei este şi .

La 5200 mAh puteţi încărca complet fără pauză două iPhone 6. Capacităţile mai mari sunt un pic mai generoase ca dimensiune, dar şi acestea vor avea 2 porturi USB pentru a vă încărca în acelaşi timp două gadgeturi când vă este lumea mai dragă.

Practic, Microsoft Dual Charge de 5200mAh a fost creat din start pentru a fi uitat în buzunarul de la geacă, timp în care, Dual Charger-ul de 12.000 mAh se pretează mai degrabă pentru a fi găzduit într-un ghiozdan.

Deşi este destul de dificil de testat această afirmaţie de marketing, Microsoft susţine că la interior noile lor încărcătoare folosesc nişte baterii revoluţionare ultra compacte. Avantajul major ar trebui să se reflecte într-o perioadă foarte lungă de standby fără consecinţe asupra sarcinii stocate. Aparent, chiar şi după câteva luni de neutilizare, acumulatorii ar trebui să-şi păstreze 80% din sarcină.

În ordinea numerelor de pe tricou şi a capacităţii bateriilor, preţurile noilor Microsoft Dual Charger la nivel global sunt de 35, 45 şi 55 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: