Facebook Messenger primește un update important

Facebook Messenger primește un update important
18:43 17.12.2015

Un nou update pentru Facebook Messenger vă dă posibilitatea de a face modificări importante fiecărei conversații.

În cazul în care vă doreați mai multe opțiuni de personalizare pentru Messenger, trebuie să știți că cei de la Facebook tocmai au lansat un update important pentru aplicația lor. Astfel, update-ul vă dă trei posibilități: de a schimba culoare de fundal a casetelor în care sunt incluse mesajele voastre (aceasta a fost întotdeauna albastru), de a le da porecle celor cu care vorbiți și de a schimbe emoji-ul standard pe care îl poate trimite oricine este implicat în conversație.

Pentru a avea acces la aceste opțiuni, dacă utilizați Android, va trebuie să faceți click pe cercul cu litera ”i” situat în partea din dreapta sus a conversației. În meniul afișat veți putea vedea, sub Notifications, opțiunile Color, Emoji și Nicknames. Dacă folosiți, însă, iOS, va trebui să faceți click chiar pe numele contactului. În ceea ce privește culorile, veți avea de ales din 15 opțiuni diferite. De asemenea, Facebook vă pune la dispoziție nu mai puțin de 27 de emoji-uri.

Porcelele sunt de departe cel mai amuzant update inclus, dându-vă posibilitatea de a schimba numele afișat atunci când o persoană trimite un mesaj. Cu toate acestea, numele din lista de prieteni rămâne neschimbat. În cazul în care nu puteți vedea încă opțiunile respective, ar trebui să verificați pe Play Store și App Store dacă aveți ultima versiune a aplicației.

loading...