24 ian. 2015 | 09:20

Meizu M1 Mini este un smartphone cu trei sisteme de operare

ACTUALITATE
Meizu M1 Mini este un smartphone cu trei sisteme de operare

Încercând probabil să se diferenţieze într-o piaţă încărcată de lansări de telefoane, cei de la Meizu se pregătesc de lansarea noului Meizu M1 Mini.

Plecând de la o reţetă deja consacrată, după ce au lansat primul phablet din seria M1, cu numele de , cei de la Meizu se pare că vor să anunţe şi o variantă mai compactă a aceluiaşi gadget.

Pe lângă faptul că există anumite surse ce asociază numele de Blue Charm Mini aparatului, mai sigur decât atât este că ar urma să fie anunţat pe 28 ianuarie în cadrul unui eveniment special. Cum se întâmplă de altfel cu fiecare gadget care urmează să fie lansat, au început deja să circule online mai multe detalii despre respectivul smartphone. Acesta ar urma să fie construit în jurul unui display de 5 inci. Având în vedere rezoluţia nativă 720p a ecranului, nu vorbim de un dispozitiv premium, dar performanţa sa cu siguranţă nu vă va dezamăgi. Are o cameră principală de 13 megapixeli cu bliţ LED. Ca şi preţ, este foarte probabil să încerce să atace exact acelaşi segment de piaţă pe care Xiaomi îl ocupă în China cu seria de telefoane Redmi, aproximativ 128 de dolari nesubvenţionat.

Magia noului aparat nu se va afla însă în dotări, ci pe partea de software. În ceea ce priveşte sistemul de operare, există mai multe indicii cum că Meizu M1 Mini va fi oferit în trei variante. Astfel, în funcţie de afinităţile voastre, puteţi opta pentru un M1 Mini preinstalat cu Flyme OS, o versiune de Android personalizată de Meizu, unul ce rulează YunOS, un sistem dezvoltat în mare parte de cei de la Alibaba sau sau unul cu . Nu vi se pare o ofertă interesantă?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele