Meciul din care toți au ieșit câștigători, mai puțin spectatorii

Meciul din care toți au ieșit câștigători, mai puțin spectatorii

Meciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao, lupta secolului, așa cum a fost numită de unii, a generat o sumă colosală de bani.

Floyd Mayweather a demonstrat că nu poartă porecla ”Money” degeaba, meciul de aseară fiind unul istoric, cel puțin din punct de vedere financiar. Până la ora luptei, recordul de încasări din bilete fusese înregistrat la meciul dintre Mayweather și Oscar de la Hoya și era de 17 milioane de dolari. La cel cu Pacquiao, încasările din bilete au atins suma impresionantă de 72 de milioane de dolari. Iar asta nu este nimic, în comparație cu veniturile boxerilor și banii generați de telespectatorii plătitori.

Având în vedere banii aflați la mijloc, aproape toți cei implicați au ieșit câștigători din acest meci. Mayweather a luat 180 de milioane de dolari, Pacquiao a luat 120 de milioane, suma totală de bani veniți din pay-per-view depășind 1 miliard de dolari pentru prima oară în istorie. Toți au avut de câștigat, mai puțin spectatorii. În condițiile în care vizionarea meciului costa între 90 și 100 de dolari, era normal ca aceștia să nu se aștepte la niciun fel de întrerupere.

Problemele, însă, au apărut, iar seria mare de postări pe Twitter confirmă acest lucru. Mai jos, puteți vedea doar câteva dintre acestea. După cum scriu și cei de la Mashable, comentatorii au menționat defecțiunile pe care le-au avut suferit echipamentele companiilor de televiziune, acestea fiind și cauza pentru care startul meciului s-a dat mai târziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: