28 aug. 2015 | 09:03

LG Rolly e singura tastatură Bluetooth de care veţi avea nevoie

ACTUALITATE
LG Rolly e singura tastatură Bluetooth de care veţi avea nevoie

Într-o perioadă în care folosim cu toţii smartphone-uri şi tablete, adopţia unei tastaturi Bluetooth, precum LG Rolly, este vitală.

Există foarte multe tastaturi cu conectivitate Bluetooth, unele dintre ele sunt foarte originale, iar altele reciclează ideii pe care le-aţi mai văzut de 10 ori. LG Rolly se încadrează fără probleme în topul celor mai creative tastaturi pe care le-aţi putea cumpăra în viitorul apropiat.

În primul rând,este foarte versatilă. Deși a fost creată pentru smartphone-uri şi tablete, poate funcţiona la fel de bine în tandem cu un desktop sau laptop. Nu de alta, dar având în vedere construcţia sa, are mari şanse să fie mai confortabilă la tastat şi mai eficientă decât multe dintre tastaturile integrate în ultrabook-uri de exemplu.

Foarte mulţi redactori şi persoane care redactează cantităţi industriale de text au căzut de acord că o tastatură care te ajută să fii din ce în ce mai bun la tastat trebuie să incorporeze o cursă lungă a tastelor. Cei de la LG ştiu foarte bine acest lucru. Ca urmare, deşi LG Rolly rulată este foarte compactă, în momentul în care aţi desfăcut-o veţi interacţiona cu taste înalte, plăcute la atingere şi generoase ca dimensiune, aproximativ 17 milimetri lăţime. Partea de producţie este asigurată dintr-o combinaţie de policarbonat şi plastic ABS, particularitate care, în teorie, o ajută să fie surprinzător de durabilă. Tot vizavi de confort, pe marginea din spate a tastaturii există două braţe pliabile la care puteţi apela pentru a fixa o tabletă sau un smartphone într-o poziţie confortabilă de tastare îndelungată, un pic înclinată.

În definitiv, aşa trebuie să fie o tastatură cu conectivitate Bluetooth, precum LG Rolly. Tastele să fie mari, cursa să fie lungă, iar când nu o folosiţi să o puteţi transporta cu uşurinţă în buzunar sau într-o geantă. Nu avem încă un preţ oficial pentru ea, dar ar trebui să apară în magazine în luna septembrie, imediat după IFA, unde vom afla mai multe detalii despre ea.

lg rolly tastatura bluetooth

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele