Tastatura Bluetooth cu telefon – perfecta pentru orice scenariu

Tastatura Bluetooth cu telefon – perfecta pentru orice scenariu

elecom

Desi utilizatorii de dispozitive cu touchscreen s-au cam obisnuit cu omniprezentele tastaturi virtuale, se pare ca exista companii care nu vor sa inteleaga faptul ca lumea cauta acum altceva.

Daca va este dor de layout-ul tastaturii de BlackBerry dar pur si simplu nu ati mai rezistat si v-ati cumparat un iPhone, exista un gadget, TK-MBD041, care va aduce partile mai bune din ambele lumi pentru 230$.

O parte din pretul incredibil de mare se justifica printr-o functie un pic neasteptata. Dispozitivul din imaginea de mai sus functioneaza si ca un telefon care va permite sa preluati sau sa incheiati apeluri. Pe ecranul din mijloc puteti vedea cine va suna, iar cu restul butoanelor va puteti manifesta abilitatile de tehnoredactare.

Hibridul tastatura/telefon TK-MBD041 vine cu propria baterie Li-Ion si include chiar si functia de vibratie la primirea unui apel. Gadgetul este disponibil in 3 culori si, desi se potriveste cu orice smartphone sau tableta recenta deoarece foloseste tehnologia Bluetooth, este destinat in special posesorilor de tablete cu functie de 3G si telefon – TK-MBD041 ameliorand un pic rusinea asociata tinerii unei tablete la ureche.

Credeti ca isi merita banii?

Citește și: