18 iun. 2015 | 14:57

LG G4 Pro va fi lansat în octombrie și are specificații extraordinare

ACTUALITATE
LG G4 Pro va fi lansat în octombrie și are specificații extraordinare

LG G4 este unul dintre cele mai impresionante smartphone-uri lansate anul acesta. Cum ne-am obișnuit deja, pentru a profita cât mai mult de pe urma produsului vedetă, sud-coreenii lansează modele similare cu specificații ușor diferite, iar următorul pe listă pare să fie LG G4 Pro. 

LG G4 este un telefon cu un design excelent, cu o cameră foto incredibilă și cu performanțe mai mult decât decente. Totuși, nu toată lumea a fost fericită cu decizia sud-coreenilor de a opta pentru procesorul Snapdragon 808 cu numai șase nuclee în defavoarea modelului 810, cu opt nuclee.

Cu toate că avantajele modelului 808 constau într-un consum mai mic de energie și o temperatură redusă de funcționare, există utilizatori care ar fi vrut ca LG G4 să aibă o putere de procesare mai mare.

LG G4 Pro va rezolva această ”problemă” și, odată cu un procesor mai rapid, va aduce și alte îmbunătățiri considerabile.

În primul rând, smartphone-ul va funcționa pe baza noului cip Snapdragon 820 și va avea un display puțin mai mare, adică de 5,8 inch. Alături de procesorul nou va fi și o memorie RAM de 4GB, însemând că ne putem aștepta la performanțe maxime de la LG G4 Pro. Și camera foto va fi îmbunătățită, modelul fiind dotat cu una de 27MP.

LG G4, pe lângă Snapdragon 808, are 3GB memorie RAM, un display de 5,5 inch QHD și o cameră foto principală de 16MP. Modelul Pro se va lansa abia în luna octombrie, iar până atunci puteți achiziționa LG G4 de AICI.