LG G4 Pro ar putea fi noul phablet al coreenilor

LG G4 Pro ar putea fi noul phablet al coreenilor

Coreenii ar putea pregăti un phablet cu specificații de top denumit LG G4 Pro.

LG a reușit, la fel ca anul trecut, să impresioneze pe toată lumea cu noul lor flagship. Astfel, nu a trecut foarte mult timp până când unele publicații l-au denumit cel mai bun telefon Android. Din câte se pare, coreenii ar putea lansa, totuși, un smartphone cu specificații și mai bune în viitorul apropiat. Conform site-ului GSMArena, acesta s-ar numi LG G4 Pro și ar urma să beneficieze de nu mai puțin de 4GB RAM.

De asemenea, ecranul ar urma să fie mai mare cu 0,2 inci decât cel de pe LG G4, măsurând 5,7 inci. După cum era de așteptat, acesta va suporta o rezoluție de 2.560 x 1.440 de pixeli. În rest, lista de specificații ne indică un dispozitiv asemănător celui mai noi flagship al coreenilor. Avem parte de același procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 cu o frecvență de 1,8GHz, o cameră de 16 megapixeli pe spate și una de 5 megapixeli pe față.

Din punct de vedere al sistemului de operare, utilizatorii se pare că vor beneficia de Android 5.1.1. Site-ul menționat mai sus indică faptul că lansarea ar putea avea loc pe 10 octombrie, însă nu putem fi siguri de acest lucru pentru moment. Până atunci, LG va lansa un alt terminal, dotat cu un ”ticker” deasupra display-ului, unde vor fi incluse scurtături către diverse aplicații. Cel mai probabil, acestea vor putea fi modificate, utilizatorul având posibilitatea de a adăuga orice aplicație dorește. Mai mult decât atât, alături de ticker, se vor afla două camere foto frontale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: