Viitorul telefon LG are parte de primul teaser

Viitorul telefon LG are parte de primul teaser

Viitorul telefon al celor de la LG, cel care va debuta în perioada următoare, apare într-un prim teaser pe YouTube.

Coreenii de la LG ar urma să lanseze un nou telefon în perioada următoare. După cum scriu cei de la CNET, noul telefon va fi prezentat pentru prima oară pe 1 octombrie în cadrul unui eveniment organizat la New York. Acesta va avea loc la doar câteva zile după ce Google va introduce în mod oficial două noi telefoane Nexus, unul dintre acestea produs chiar de către LG.

LG V10 1

Dispozitivul pe care coreenii au de gând să îl vor anunța a fost subiectul unor leak-uri recente, care prezentau un ecran extrem de interesant. Din câte se pare, acesta va un ”ticker” deasupra display-ului, unde vor fi incluse scurtături către diverse aplicații. Cel mai probabil, acestea vor putea fi modificate, utilizatorul având posibilitatea de a adăuga orice aplicație dorește. Mai mult decât atât, alături de ticker, se vor afla două camere foto frontale.

Un astfel de telefon ar putea să-i ajute pe cei de la LG să-și îmbunătățească în viitor cota de piață, însă rămâne de văzut dacă acesta se va dovedi un succes important. Pentru moment, nu avem informații în legătură cu specificațiile acestuia.

Etichete: