Care este mai rapid: LG G4 versus Samsung Galaxy S6 [VIDEO]

Testele comparative de performanţă reprezintă un criteriu obiectiv de achiziţie. Din acest motiv, trebui să vedeţi acest clip cu un vs. Samsung Galaxy S6.

Fiecare gigant care activează în domeniul producţiei de smartphone-uri are pe piaţă câteva dispozitive de vârf. Acestea sunt actualizate cel puţin o dată pe an şi vin la pachet cu un design premium. Pentru LG şi Samsung, la această oră, cele mai noi astfel de gadgeturi poartă numele LG G4 şi Samsung Galaxy S6.

Deşi au specificaţii similare şi, de la un anumit nivel, decizia unei eventuale achiziţii este dată de design sau afinitatea pentru un anumit brand, cei de la PhoneBuff au realizat zilele trecute un test de viteză între Galaxy S6 şi recent lansatul LG G4. Într-un test similar realizat în urmă cu câteva săptămâni, S6 a reuşit să devanseze un iPhone 6 cu aproximativ 8 secunde.

Pentru a înţelege un pic contextul noului clip pe care îl puteţi urmări mai jos, merită să aveţi în vedere faptul că atât S6, cât şi G4, au 3GB RAM, cu toate că procesorul folosit diferă, Exynos 7240 vs. Snapdragon 808. Problema este că are o problemă reală pe partea de multitasking, nu face o treabă foarte bună în a suspenda aplicaţiile pentru a le readuce rapid în prim plan. Din această cauză, degeaba a reuşit să pornească mai multe programe înaintea lui LG G4, pentru că G4 a fost mai sprinten în a le reporni. În definitiv, testul a fost câştigat de gadgetul celor de la LG cu 1 minut şi 29 de secunde, pe când Galaxy S6 a executat aceleaşi sarcini într-un minut şi 44 de secunde.

În altă ordine de idei, aceste două aparate sunt unele dintre cele mai rapide disponibile în comerţ. Ca urmare, în definitiv, devine doar o problemă de preferinţă personală alegerea unuia dintre ele.

Alexandru Puiu
07:00 31.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video